Elbistan Garipler Mezarlığında Temizlik

Mezarlıklarda ot yolma ve ağaç budama şeklinde yapılan faaliyetler, Elbistan Garipler Mezarlığıyla devam etti.

Elbistan Garipler Mezarlığında Temizlik
25 Temmuz 2014 - 11:22

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce Önsen Mahallesi Mezarlığında akabinde, Fatih Mahallesi ve Hacıağalar Mahallesi Mezarlığı’nda ağaç budama ve temizlik çalışmaları yapmıştı. Ekipler şimdi ise Elbistan Garipler Mezarlığı’nda budama ve temizleme çalışmalarını devam ediyor.

Mezarlıklar Şube Müdürü Demir yaptığı açıklamada: “İlimizin Büyükşehir olmasının ardından şehir merkezine yakın bölgelerde yer alan mezarlıklarda ağaç budama ve temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün itibariyle Önsen, Karacasu, Dereli, Kılavuzlu, Fatih ve Hacıağalar mahallelerimizde mezarlıklarda ot temizleme ve ağaç budama çalışmalarını tamamladık.” şeklinde konuştu.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sayim Ata ise çalışmaların bütün şehri kapsayacağına işaret ederek şunları söyledi: “Bugün itibari ile Elbistan ilçemizdeki Garipler mezarlığında çalışmalarımız devam etmektedir. Elbistan ilçemizdeki mezarlıklardan sonra Andırın İlçemizin mezarlıklarını temizleme  çalışmalarımız devam edecektir.

Mezarlıklarımızda kendiliğinden oluşan yabani otların temizliğinin yanı sıra ağaçlarda budama çalışmaları da yapıyoruz. Çalışmalarımız diğer mezarlıklarımızda da devam edecek.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum