Hizmetlerimizin Ulaşmadığı Hiç Bir Nokta Kalmayacak

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Hizmetlerimizin ulaşmadığı hiçbir nokta kalmayacak” dedi.

Hizmetlerimizin Ulaşmadığı Hiç Bir Nokta Kalmayacak
07 Temmuz 2014 - 13:35
Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’nın Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Temmuz ayı Danışma Meclisi toplantısında, belediye çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 30 Mart Yerel Seçimlerinde gösterilen başarıda emeği bulunan teşkilat üyelerine bir kez daha teşekkür eden Mahçiçek, bundan sonraki süreçte de el birliği içerisinde hizmetlerin devam ettirileceğini söyledi.
 
Onikişubat Belediyesi’nin kurulmasının üzerinden 3 ay geçtiğini anımsatan Mahçiçek, “Tabi ki Onikişubat belediyemiz sıfır bir belediyeydi ve önce bir sisteme kavuşturmamız gerekiyordu. Bu sistemin tabi ki bir alt boyutu personel, bir alt boyutu teknik altyapı ve bir alt boyutu da makine donanımdı. İşte bütün bu alt boyutları bir sistem içerisinde kurmaya gayret ettik. İnanıyorum ki çok kısa sürede bunu başardık ve hizmet kervanı yola çıktı. Bu hafta sonu itibariyle 4 tane daha ihale yaptık. Bu 4 tane ihalemizde 51 tane, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde bizim görev alanımıza giren konularla ilgili hizmet kervanı başlayacak. Kalan 21 mahallemizin de ihalesini en kısa sürede tamamlayacağız ve uzanmadığımız, ulaşmadığımız hiçbir mahallemiz kalmayacak” dedi.
 
Şehir içerisindeki çalışmalarında aralıksız sürdüğünü kaydeden Mahçiçek, “Yani inşallah seçimlerde konuştuğumuz gibi Onikişubat Belediyemizi inşallah bir model ve örnek belediye yapacağız. Bunda kararlıyız. Bu işi başaracak gücümüz de var bilgi ve birikimimiz de var. Ama bu bir takım çalışması, bir aile çalışması. Bu aile hep birlikte çalışırsa çok daha başarılı olacağız inşallah” diye konuştu.
 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de düşüncelerini paylaşan Mahçiçek, 10 Ağustos’taki seçimlerin ardından millet iradesinin devletin başına da yansıyacağını ifade etti. “Artık millet iradesini engelleyecek hiçbir şey kalmayacak” diyen Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Bakın Türkiye’deki sistem şöyleydi. Bir tarafta millet iradesi vardı, diğer tarafta ise yerleşik devlet idaresi. Millet iradesiyle temsilcilerini seçer, ancak o millet iradesinin önüne bir takım engeller konurdu. Onlar mümkün mertebe, yani millet iradesi mümkün mertebe engellenmeye çalışılırdı. İşte o engelleme mekanizmalarından bir tanesi de cumhurbaşkanlığı makamıydı. Şimdi millet iradesi hem parlamentoya yansıyacak, hem de devletin başına yansıyacak. Artık millet iradesinin önünde onu engelleyecek bir şey kalmayacak. Onun için iyi çalışmamız lazım. Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim var önümüzde. İnşallah 10 Ağustos’ta hiçbir tereddüde mahal bırakmayacak şekilde, altından üstünden konuşmaya fırsat vermeyecek şekilde inşallah yüzde 60’ın üzerinde bir oyla sayın başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak seçmemiz lazım inşallah. Burada hep beraber gayret edeceğiz. Önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendireceğiz.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum