Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası : Biri Ağır 2 Yaralı

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol kenarında park halinde olan iki otomobile çarparak yan yattı.

Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası : Biri Ağır 2 Yaralı
09 Kasım 2014 - 19:30

Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol kenarında park halinde olan iki otomobile çarparak yan yattı. Kazada bir ağır iki kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 46 AG 493 plakalı hafif ticari araç, Kültür kavşağı civarında kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde olan 46 HY 321 ile 46 EE 160 plakalı otomobillere çarparak yan yattı. Sürücüsü belirlenemeyen kazada araç içerisinde bulunan iki kişi sıkıştı. İtfaiyenin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılardan 28 yaşındaki Safa Ağırverir'in, durumunun ağır olduğu öğrenilirken, isimi belirlenemeyen diğer yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle park halinde olan otomobillerde büyük hasar oluştu. Kaza yerinde inceleme yapan polis araç içerisinde alkol şişeleri buldu.

Polise bilgi veren görgü şahitleri, kazaya neden olan aracın aşırı hızlı ve başka bir otomobille yarış halinde olduğunu iddia etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum