KMS'de Fatih Ceyhan Dönemi Başlıyor

İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor’u devraldığını açıkladı.

KMS'de Fatih Ceyhan Dönemi Başlıyor
26 Temmuz 2014 - 07:35

Kahramanmaraşspor Kulübünü iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan 8 Milyon 300 Bin TL olan borçları karşılığında devraldı. Bugün kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor’u devraldığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’un yöneticiliğini de yapan Kahramanmaraşlı iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan, büyük bir sorumluluk aldığını ve bu sorumluluğu da taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Ceyhan, bu güne kadar oluşan tüm polemikleri bir kenara bırakarak kulübün geleceği için mücadele edeceklerini kaydetti. Takımın sorunlarını iyi bildiklerini kaydeden Ceyhan, ekonomik olarak takımın kalkınması için projeler geliştireceklerini ve hedefe sorunları çözerek ilerleyeceklerini belirtti.

Ceyhan, Kahramanmaraşspor’un bundan sonraki kalıcı başarıları için ter dökeceklerini kaydetti. Bunun için de ilk adım olarak alt yapıyı güçlendireceklerini dile getiren Ceyhan, Kahramanmaraş’ın gençlerinin Kahramanmaraşspor’da top koşturacağını ifade etti.

Kahramanamaraşspor’u devralma çalışmalarının sona geldiğini ifade eden Fatih Mehmet Ceyhan yaptığı açıklamada: “Şu anda Kahramanmaraşspor’da artı ve eksileriyle basit manada bir ticari alış veriş yapıldı. Bu saatten sonra prensipte yüzde 90 anlaştık, bir iki avukatlık işlerinden sonra resmen de takımı satın alacağım. Artık gövdemizle bu taşın altına girdik, Allah’ım İnşallah utandırmasın.”  dedi.

Memleketi için ticari bir risk aldığını söyleyen Ceyhan, Kahramanmaraşspor için elinden gelen çalışmaları yapacağını belirterek şunları konuştu: “Bu ticari bir karar benim adıma risk. Buradan doğan büyüyen biriyim, burada okudum, burada çalışan kendince ekmeğini kazanan biriyim. Ailem ortada, her zaman gururla söylüyorum bir memur çocuğuyum ben, zengin bir babanın oğlu değilim. Sonuçta rızkı veren Cenabı Allah, mücadelemiz helal ekmek noktasında. Burada bu ticari riski alırken bu günün koşullarında gerekli vadede ben bu borcu en kötü ihtimalle bu şirketi yöneterek, belki zararı da göze alarak kabullenerek yola çıktım. 46 numaralı formalı arkadaşlar profesyonel liglerde neden olmasın. Bu noktada profesyonel ligde olan bir Kahramanamaraşspor’un bur süreçte memleketimin çocuklarının önünü açıp ciddi şekilde buna para harcayacağım. Alt yapıya gerçekten önem verip gençlerin önünü açmaya çalışacağım. Bu takımın faturavizyon olduktan sonraki sıkıntısı yönetim istanbul’da, Maraşlı değil gibi bildiğimiz sıkıntılara vardı, doğru veya yanlış bunları hiç tartışmıyorum, yeni bir sayfa açmaya çalışıyorum.”

Kahramanmaraşspor’un bundan sonra Anonim Şirket olmadığını ifade eden Ceyhan, artık Anonim bir dernek olduğunu belirterek takımın Kahramanmaraşlıların kulübü olduğunu söyledi.

KMS ile ilgili hedefleri hakkında bilgi veren Ceyhan şunları anlattı: “Kahraman kentin güzide takımının bayrağını tekrar eski günlere getirmek istiyorum. KMS spor akademisini 15 Ağustos itibariyle başlatacağım. KMS spor cafe, dernek için bir yer tutmuştum, üç katlı yerimiz var. Taraftarların buluşacağı, oturacağı, bütün taraftarlar burada buluşup kendi içinde bir dernek oluşturacak. Taraftarların en büyük sıkıntılarından biri evimizde maça girmek, kombine bilet satışı yok, bilet fiyatlarını geçen sene başlatmıştım, kale arkası 1 TL olacak. Kapalı ve maratonu da mantıklı bir hale getireceğiz. Her deplasmana buradan bir araç kalkacak, bu araç, abartıyorum, motosiklet olabilir 5 kişi gideceğiz, bu araç minibüs olabilir 20 kişi gideceğiz o günkü durumumuza göre değişir. Mutlaka bir araç gidecek ama motosiklet ama büyük otobüs. Ben Fatih Ceyhan olarak bunun sözünü veriyorum ama her maça iki otobüs demiyorum duruma göre 5 kişi ise 5, 50 kişi ise 50 kişi gidecek. KMS spor ürünleri satışı yapacak bir yer ayarlamaya çalışacağım.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum