Çocuklar Bu Kulübü Çok Seviyor

Kahramanmaraş Piazza Çocuk Kulübü, Çocukların Buluşma Noktası Oldu

Çocuklar Bu Kulübü Çok Seviyor
03 Ağustos 2014 - 18:51

Hesaplı ve kaliteli alışverişin yanı sıra, dünyanın tatlarını ve eğlencesini Kahramanmaraş halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik konuklarını Çocuk Kulübü etkinlikleri ile ağırlıyor. 
Anne-babalar, seçkin markalardan gönüllerince alışveriş yaparken, çocuklar da çocuk atölyelerinin güvenli ortamında eğitici aktivitelerle sıkılmadan vakit geçiriyorlar.
Çocuk Olmanın Tadını Çıkarıyorlar
Zihinsel, fiziksel ve psikolojik gelişimlerine uygun aktivitelerle miniklerin el becerilerini geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini amaçlayan atölyede, çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde minikler yeteneklerini keşfetme imkanı da buluyorlar. Ağustos ayı boyunca her pazar günü, saat 15.00’te çocuk oyun alanında başlayacak etkinliklerde minikler eğlenerek öğrenmeye devam edecek.
Yaratıcılıklarını Geliştiriyorlar
Kahramanmaraş Piazza zemin katındaki atölyeye çocuklar tamamen ücretsiz katılabiliyor. Ağustos programı kapsamında 3 Ağustos pazar günü yumurta boyama, 10 Ağustos pazar günü dev kabarcık bubble show, 17 Ağustos  pazar günü cüce kukla, eğlence baz ve dev kukla gösterisi, 24 Ağustos pazar günü duvar saati, 31 Ağustos pazar günü ise çılgın balonlar etkinlikleri gerçekleştirilecek.  Minikler bu etkinliklerle hem yeteneklerini ve becerilerini geliştirecek hem de neşeli gösterilere tanıklık edecekler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum