Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Türkiye’nin geleceğinin çocuklar ve gençlere emanet olduğunu, yaşanılan bu hassas süreçte bile bu bayramın coşkuyla kutlanacağını söyledi.

Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır
27 Nisan 2020 - 14:12

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çocuklara ve gençlere mesaj veren Başkan Yılmazcan, Covid 19’la mücadele kapsamında törenler olmadığı için her bir bireyin bu coşkulu bayramı evde kutlayacağını belirtti. Saat 21.00’da tüm hemşerilerini evlerinin balkonunda veya bahçesinde İstiklal Marşını okumaya davet eden Yılmazcan; “Dünyanın hiçbir yerinde çocuklara özel bir bayram yoktur. Bu bayramı ülkemize armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Bu hassas süreçte salgın nedeniyle evlerinde olma zorunluluğu olan gençlerimiz ve çocuklarımızın coşkusu ülkemizi daha da ileriye götürecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum