IT UZMANLARI GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE IŞIK TUTTU

Kahramanmaraş’ta Bilişim Rüzgarı Esti.

IT UZMANLARI GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE IŞIK TUTTU
18 Ağustos 2015 - 13:23 - Güncelleme: 18 Ağustos 2015 - 13:33

Dünyanın önde gelen yazılım ve teknoloji firması IBM' Kahramanmaraş’ın Baş konuş yaylasında IT uzmanlarıyla bir araya geldi. 

IBM in Türkiye’deki önde gelen çözüm ortaklarından olan Netova Teknoloji işbirliğiyle, doğada buluşuyoruz toplantısına Kahramanmaraş ve Gaziantep bölgesinde faaliyet gösteren yüz şirketin IT ( BİLGİ TEKNOLOJİ ) uzmanları katıldı.

Netova Teknoloji Şirket Müdürü Ergün Kalıç Yaptığı açıklamada, “Gelişen teknolojiler ve bu teknolojilerin şirketlerin yatırımlarına etkileri tartışıldı. Dünyada yeni geliştirilen, yazılım ve teknolojiler, internet dünyasındaki gelişmeler, son günlerde moda deyimi olan nesnelerin interneti ( geleceğin teknolojik gelişmeleri ) konusunda görüşleri paylaşıldı, fikir alış verişi yapıldı.

Kalıç, “Yapılan toplantının şirketler açısından da önem arz etmektedir. Üretim, Pazarlama, Satış Teknik destek gibi konularda üs düzey bilgiye sahip, IT uzmanları yaşadıkları sorunları ve problemleri birlikte değerlendirme imkanı buldular.

Özellikle devletin yeni uygulaması olan e-fatura, en kısa zamanda tüm şirketlerin kapsamına girecektir.” Netova ailesi olarak bölgede hizmet veren tüm şirketlerin IT yöneticilerini bu sisteme geçişteki yaşanan sıkıntıların aşıldığını ve bu konudaki yatırım planlama, teknik alt yapının hazır olduğu ifade eden Kalıç;” E-fatura geçişi huşundaki rahatlığı firmalarımız bizimle yaşıyor,” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum