Kahramanmaraştan Erdoğan'a Destek Yarışı

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı üyeleri Erdoğan’a destek kampanyasına katıldı.

Kahramanmaraştan Erdoğan'a Destek Yarışı
23 Temmuz 2014 - 12:25 - Güncelleme: 23 Temmuz 2014 - 12:35

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek kampanyasına katıldı.

Ziraat Bankası Kurtuluş Şubesinde toplanan AK Partililer Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek kampanyasına katılarak bağış yaptı.

Kampanyaya, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, merkez ilçe başkanları, bazı STK Başkanları AK Parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kampanyaya katılan AK Parti İl Başkanı ve Belediye Başkanları, destek için belirlenen üst limit olan 9 bin 86 TL’yi Erdoğan için bağışladı.

10 Ağustos’ta yapılacak seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Kahramanmaraş yüzde 80 civarında oy almasını beklediklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Metin Doğan şunları dile getirdi: “Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı çalışmaları çerçevesinde açılmış olan hesabına teşkilatlar olarak toplu para yatırmak amacıyla buradayız. Görüldüğü üzere hem teşkilat mensuplarımızdan hem de esnaf ve diğer kesimlerden çok yoğun bir katılım var. İnşallah bu katılım da seçim sonuçlarını göstermesi açısından çok manidar. 10 Ağustos’ta ilk turda Kahramanmaraş’ta yüzde 80’lere yakın bir oy hedefiyle ve Türkiye’de de yüzde 60 civarında bir oyla cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda sonuçlanacağı kanaatindeyiz.  Kahramanmaraş halkı 12 yıldan beri recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partiye destek verdiği gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu uzun adamı büyük lideri Çankaya köşküne göndermek için büyük bir heyecan, büyük bir bekleyiş içerisinde.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “10 ağustos Türkiye için önemli bir dönüm noktası, önemli bir eşik, yeni bir başlangıç inşallah. Güçlü Türkiye için geleceğin Türkiye’si için 2023 hedeflerimizi yakalamak için inşallah milletimizin 10 Ağustos’ta yeniden tarih yazacağı inancındayız. Kahramanmaraş’ımız nasıl kurtuluş harbinde, istiklal mücadelesinde kahramanlık destanı yazmışsa ülkenin istikbal mücadelesinde de hep kahramanlık destanı yazdı. 10 Ağustos’ta da Kahramanmaraş ben inanıyorum kahraman şehrin güzel insanları büyük bir destan yazacaklardır.”

Onikişubat İlçesi Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise: “Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz var, bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizim adayımız Sayın Başbakan’ımız. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın yapacağı çalışmalarda çok küçük bir nebzecik de olsa katkı vermek için geldik, onu da bankamıza yatırdık. İnşallah hayırlı olur, yolu açık olur.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum