LÖSEMİ HASTASI MİNİKLERİN BAYRAM MUTLULUĞU!

Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği kurucusu gazeteci Kemal Yücel öncülüğünde Acıbadem Adana Hastanesi’ni ziyaret eden bir grup Adana Demirspor taraftarı tedavileri devam eden lösemi hastası minikleri kurban bayramı arifesinde sevindirdiler.

LÖSEMİ HASTASI MİNİKLERİN BAYRAM MUTLULUĞU!
23 Eylül 2015 - 12:49 - Güncelleme: 23 Eylül 2015 - 13:00

Çocuklarla oyunlar oynadılar

Kemal Yücel ve taraftarlardan oluşan grup, lösemi hastası çocukları Kurban Bayramı’nda yalnız bırakmadı. Acıbadem Adana Hastanesi’nde tedavileri devam eden lösemi hastası çocukları poliklinikte ve hasta odalarında ziyaret ederek onlar için aldıkları çeşitli giysileri hediye eden Adana Demirspor taraftarları grup çocuklar tarafından neşeyle karşılandı. Hasta çocukları biraz da olsa sevindirmek istediklerini söyleyen grup, çocukların yüzlerine yansıyan sevinci gördüklerinde bundan büyük mutluluk duyduklarını belirtip onlarla küçük oyunlar oynadılar ve sonrasında hep beraber hatıra fotoğrafları çektirdiler.


Amacımız toplumda farkındalık yaratmak

Dernek Başkanı Kemal Yücel de taraftarlar ile beraber Acıbadem Adana Hastanesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, ellerinden geldiği ölçüde hasta çocuklara ve yakınlarına bu tür jestler ile manevi destekte bulunmaya çalıştıklarını belirterek bunun örnek olmasını dilediğini söyledi ve “Bu hastalık konusunda toplumda bir farkındalık oluşturup lösemili çocuklara yeni bir yaşam umudu yaratmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum