OSMANİYE'DE ANNESİNİN MEZARI BAŞINDA KENDİNİ ASTI

OSMANİYE'nin Toprakkale İlçesi'nde 3 yıllık evli çocuksuz 30 yaşındaki Remzi Bakıcı, annesinin mezarı başındaki ağaca kendini asarak intihar etti.

OSMANİYE'DE ANNESİNİN MEZARI BAŞINDA KENDİNİ ASTI
22 Ekim 2014 - 16:45
Olay, dün saat 20.00 sıralarında Dağıstan Mahallesi'ndeki Garipler Mezarlığı'nda meydana geldi. Bir iplik fabrikasında işçi olarak çalışan Remzi Bakıcı, borçları yüzünden girdiği bunalım nedeniyle gün içerisinde mezarlığa gidip 11 yıl önce kaybettiği annesi Raziye Bakıcı'nın mezarı başında ağladı. Bakıcı, mezarlığa gelen yakınları tarafından sakinleştirilerek, evine götürüldü.

Bakıcı, akşam saatlerinde bisikletiyle tekrar mezarlığa gitti. Annesinin mezarındaki çiçekleri söküp küçük çukur açan Remzi Bakıcı, iddiaya göre eşi Ayşe ile yakınlarını arayıp, helallik istedikten sonra annesinin mezarı başındaki çam ağacına iple kendini astı. O sırada mezarlık yakınından geçen bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağaçtan indirilen ve nabzı attığı belirlenen Remzi Bakıcı ambulansla hastaneye götürülmek istenirken yolda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum