Kalfe, Başkan Adaylığını Açıkladı

Harun Kalfe, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine başkan adaylığını açıkladı.

Kalfe, Başkan Adaylığını Açıkladı
03 Ağustos 2014 - 18:32

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Harun Kalfe, 2015 yılı içinde yapılacak seçimde başkan adayı olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Harun Kalfe, düzenlenen basın toplantısında, 2015 yılı Ocak ayında yapılacak genel kurulda Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Başkan adaylığını açıklayan Harun Kalfe, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “2015 tarihinde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifinin Genel Kurulu yapılacak. Yapılacak olan bu genel kurulda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifine başkan adaylığımı açıklıyorum. 8 yıldır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulunda görev yaptım ve son 2 yıldır başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Kooperatifimizin üyeleri ve arkadaşlarımızın yoğun isteklerinden dolayı bu yola girdik ve aday oldum. İnşallah Afşin’imize, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm üyelerimizden de destek bekliyorum” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum